Indretning af dit hjem med cirkulært design fra Underflod

Jakke på knagerække

5 tips til hvordan du kan indrette dit hjem med vores produkter

Underflods mission er at skabe cirkulære designs, der fokuserer på recycling og genbrug af materialer. Her er nogle inspiration og tips til, hvordan du kan inddrage vores produkter i dit eget hjem. 

Organisér din entré med stil med Underflods Hejmdal knagerække

Giv din gang eller entré en opgradering med vores knagerække. Hæng dit overtøj, tørklæder, tasker m.m. op på knagerækken og frigør gulvpladsen for unødigt rod i din entré. Vores knagerække er fremstillet af genanvendte materialer som metal fra stålproduktion og faktisk det samme træ, der bliver brugt til vores serveringsbakke. De træstykker, vi får ind til vores serveringsbakke, kan nogle gange være for tynde, og kan i stedet bruges som bagpanel på vores knagerække. Lad din gang eller entré være et indbydende og organiseret rum med Underflods knagerække, som det perfekte centrale element. 

Jakke på knagerække

Tag din terrasse oplevelse til nye højder med Underflods Hermod serveringsbakke

Vores serveringsbakke kan med fordel bruges til at servere kolde drinks, snacks eller smukke blomsterarrangementer. På denne måde skabes der hyggelige øjeblikke på terrassen med dine nærmeste. Med vores serveringsbakkes cirkulære design og stilfulde udseende er den ikke kun en praktisk tilføjelse til dine udendørs omgivelser, men også et smukt dekorativt element, der kan fuldende enhver terrasseindretning.

Snacks på serveringsbakke

Beskyt dine overflader med coasters fra Underflod

Giv dit spisebord, sofabord eller en helt tredje overflade, en stilfuld opgradering med vores coasters. Disse er ikke kun designet til at tilføje stil og æstetik til din borddækning, men også for at beskytte dine møbler mod diverse skader fra varme og kolde drikke. Vores coasters er lavet ud af materialer fra bordben, som har været til overs i forbindelse med produktionen af vores Hermod serveringsbakke. Sæt prikken over i'et på din borddækning med coasters fra Underflod og nyd æstetik og funktionalitet ved hvert måltid.

Skab et moderne køkken med en vægmonteret knivholder fra Underflod

Skab et moderne og stilfuldt køkken med en knivholder i træ. Vores smukke og funktionelle knivholder er en praktisk opbevaringsløsning til dine knive. Ved at vælge vores knivholder i træ tilføjer du varme og natur til dit køkken samtidig med, at du holder dine knive sikkert opbevaret og let tilgængelige. For at producere vores knivholder så cirkulært som muligt, er knivholderen lavet uden magnet. Udover at være svært nedbrydelige og ikke særlig miljøvenlige, så risikerer magneter samtidig også at ridse og på sigt ødelægge dine knive. Med sin minimalistiske æstetik og holdbare materiale kan vores knivholder blive det perfekte centrale element i dit køkken, hvor funktionalitet møder naturlig skønhed.

Knive i knivholder